Постраждалий від повені Ferrari Purosangue продають за 510 000 доларів

Постраждалий від повені Ferrari Purosangue продають за 510 000 доларів

09 липня 2024
0

У Дубаї на продаж виставили Ferrari Purosangue, який постраждав від повені у квітні цього року. Він перебуває у гнітючому стані, але власник стверджує, що цілком придатний для відновлення.

Спорткар покритий шаром пилу та бруду, які не дозволяють достатньо розглянути колір кузова, а він досить нестандартний. При певному освітленні цей відтінок виглядає як глибокий чорний, а з інших ракурсів - як темно-фіолетовий, який ідеально контрастує з яскравими жовтими акцентами. Лінія затоплення на кузові відсутня, тому складно сказати, до якого рівня машина була занурена у воду.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений A1 Garage | Ryan M. (@a1_garage)

Салон взагалі виглядає жахливо. Він повністю покритий товстим шаром бруду, пилу та сажі, які в'їлися в тканинне оздоблення та пластикові елементи. Ймовірно, в момент затоплення у нього було відкрито скло, що і стало причиною таких страшних забруднень.

Власник цього Ferrari Purosangue має намір виручити за нього 510 тисяч доларів. Він стверджує, що спорткар можна відновити, але на його ремонт потрібно не менше 100 000 доларів. Звичайно, така покупка дуже ризикова, але якщо машина не отримала ніяких механічних пошкоджень, то може легко окупитися.

Джерело: Авто Центр
Фото: A1 Garage

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація