Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні

Потужний концепт Hummer H3R виставили на аукціоні

23 вересня 2024
0

У США виставили на продаж унікальний концепт Hummer H3R з 512-сильним V8, ліфтованою підвіскою і величезними 25-дюймовими шинами. Автомобіль буде продано на спеціалізованому аукціоні Mecum Indy Fall Special 5 жовтня.

Особливість позашляховика полягає в глибокому тюнінгу моделі. Замість штатного мотора під капотом авто розмістили 7-літровий LS7 V8 від спорткара Corvette Z06. Двигун розвиває потужність 377 кВт/512 к.с. Також машина вирізняється модернізованою системою наддуву, поліпшеною системою запалювання, збільшеним радіатором, 4-ступінчастою автоматичною КП і блокуванням переднього диференціала.

Крім потужного мотора автомобіль отримав модернізовану підвіску, яка має збільшений на 100 мм дорожній просвіт, а також 20-дюймові легкосплавні диски з 35-дюймовими позашляховими шинами Mickey Thompson. Впоратися з динамічною машиною допомагає гальмівна система Rotora.

Крім функціональних поліпшень, концепт має решітку радіатора в колір кузова і унікальний капот із прозорою вставкою Lexan. H3R також примітний захисними пластинами і додатковою світлотехнікою. Завершують список швидкознімні колісні арки, вихлопна система з чотирма патрубками і каністра замість запасного колеса.

У салоні встановили два гоночні крісла з п'ятиточковими ременями безпеки, кермо Momo, додаткові датчики для контролю мотора, а для оздоблення використовуються декоративні елементи з карбону. 

На панелі приладів встановили переносний ліхтарик та інформаційно-розважальну систему з GPS-навігацією. Сидіння другого ряду прибрали, щоб звільнити місце для великого запасного колеса.

Джерело: Авто Центр
Фото: Mecum

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація