Повнорозмірну копію Volvo V70 зібрали із конструктора Lego

Повнорозмірну копію Volvo V70 зібрали із конструктора Lego

05 лютого 2024
0

Volvo опублікувала у Facebook знімки універсалу V70, зібраного з конструктора Lego. Повнорозмірну копію автомобіля побудував Девід Густафссон, мега-фанат Lego зі Швеції. Декілька років тому він виграв понад 400 тисяч деталей конструктора на конкурсі Lego Masters. Ця перемога наблизила його до створення копії Volvo V70 у масштабі 1:1. На неї вже пішло 350 000 «призових» деталей, але в результаті їх може бути ще більше.

Потрібно визнати, що деякі елементи автомобіля не з конструктора. Зокрема, в основі копії лежить металева рама. Також автор використав звичайні колеса та шини. Все інше взяте зі світу Lego, включаючи сидіння, кермо, передню панель та функціональну панель приладів. Також у автомобіля робочі двері та оптика.

Brick by brick, block by block. Enjoy the iconic Volvo V70 in a new suit, David Gustafsson came up with the idea to...

Опубліковано Volvo Cars Четвер, 1 лютого 2024 р.

Як зазначив автор збірки на своїй сторінці в Instagram, у його Volvo V70 обертаються ручки клімат-контролю, рухливий важіль коробки передач та дзеркала з електроприводом. Фари універсалу повертаються при повороті керма. «Під капотом» - працюючий електродвигун. Інакше кажучи, технічно це повністю функціональний електромобіль.

У грудні 2023 року Volvo V70 Девіда Густафссона демонструвався на виставці Ecar Expo у Гетеборзі. Відвідувачі могли спостерігати за процесом його збирання. Два тижні тому автор поділився у Instagram фотографіями майже готового інтер'єру. На відео, опублікованому минулого тижня, універсал похвалився вже готовою задньою частиною даху. Автор обіцяє ділитися новими подробицями в соціальних мережах. Крім того, до квітня зібраний з Lego Volvo V70 з'являтиметься у різних публічних місцях Швеції.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений BRICKscale AB | David (@brickscale)

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація