Позашляховик Cadillac Escalade отримав броньовану версію

Позашляховик Cadillac Escalade отримав броньовану версію

28 липня 2022
0

Канадська компанія INKAS, яка спеціалізується на виготовленні броньованих машин, показала захищену версію преміального позашляховика Cadillac Escalade.

Це далеко не перший проєкт на базі цього автомобіля. Але у INKAS позашляховик вийшов найбільш захищеним. Завдяки 360-градусній броні машина може витримати обстріл із 7,62-мм штурмових гвинтівок і одночасний підрив двох ручних гранат DM51 під її днищем. Так що пасажири Cadillac Escalade почуватимуться максимально безпечно.

Крім кругової броні, фахівці компанії встановили балістичне скло і посилену підвіску, а в решітку радіатора інтегрували стробоскопи. Також вони збільшили висоту салону, піднявши дах на 127 мм. Опційно запропонована система пожежогасіння моторного відсіку, система голосового зв'язку і камери нічного бачення. Салон позашляховика теж не залишився без уваги.

За передніми сидіннями з'явилася розділювальна перегородка з електроприводом, на якій встановлено величезний екран. Він з'єднаний зі звуковою системою з 19 динаміками. Для пасажирів передбачено два капітанських крісла з функцією масажу, а поруч із дверима облаштували два відкидних додаткові місця для охорони. Також є складані столики для роботи VIP-персон. В оздобленні використано преміальні матеріали.

Двигун міняти не стали. Cadillac Escalade з пакетом Chair Package від Inkas комплектується 6,2-літровим V8 потужністю 420 к.с. і 624 Нм крутильного моменту, який працює в парі з 10-ступеневим «автоматом» і системою повного або заднього приводу. Компанія готова поставляти доопрацьований позашляховик по всьому світу, де є великі морські порти. INKAS також може організувати авіаперевезення за запитом.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація