Позашляховик Volvo EX90 показали на виставці у Лас-Вегасі

Позашляховик Volvo EX90 показали на виставці у Лас-Вегасі

05 січня 2023
1

Передсерійний електричний позашляховик Volvo EX90 показано на виставці побутової електроніки CES-2023. Це не випадково - серійно модель випускатиметься в США, оскільки орієнтована вона насамперед на цей ринок.

Прийом попередніх замовлень у Північній Америці вже стартував. Ось тільки на швидке отримання електрокарів клієнти можуть не сподіватися. Офіційно заявлено, що серійне виробництво моделі розпочнеться не раніше ніж наприкінці 2023 року. А перші партії автомобілів з'являться у салонах дилерів ще пізніше. Представники компанії Volvo говорять про початок 2024 року.

Обіцяють, що покупцям електричний кросовер EX90 буде доступний у двох модифікаціях. Усі вони з повним приводом. Базова версія називається Twin Motor. Сукупна потужність електродвигунів - 408 к. с.

У «топової» комплектації силова установка видає 517 к.с. Вона називається Twin Motor Performance і розганяється до 100 км/год лише за 4,9 сек. Це на 1 секунду швидше, ніж електрокар у базовій комплектації.

Як і раніше, нові автомобілі Volvo мають найсучасніші системи активної та пасивної безпеки. Крім стандартних камер, радарів та датчиків, EX90 оснащений ще й лідаром.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Andriy86  

Класна тканина на кріслах. Але не для сімей з маленькими дітьми.

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація