Позашляховик Nissan застряг у стовбурі 2500-річного дерева

Позашляховик Nissan застряг у стовбурі 2500-річного дерева

10 липня 2023
0

Курйозна ДТП сталася нещодавно в США. Nissan Armada застряг у стовбурі величезного дерева. Відео інциденту набирає популярності в соцмережах.

Інцидент стався поблизу національного парку Гумбольдта в Каліфорнії. Дорога в лісі пролягає просто через стовбур величезного дерева секвої - у ньому прорубали тунель для машин і пішоходів.

Водій Nissan Armada (під цією назвою в Америці продається модель Patrol) спробував проїхати тунелем, однак він виявився надто вузьким для позашляховика завширшки 2030 мм. Автомобіль застряг просто в стовбурі дерева.

З великими труднощами позашляховику вдалося протиснутися і виїхати, однак при цьому було подряпано кузов і зламано одне з дзеркал заднього виду. Тепер Nissan Armada необхідно ремонтувати. За попередньою інформацією, автомобіль є прокатним і має страховку КАСКО.

Дерево, в якому застряг позашляховик, вважається одним із найстаріших у світі. Вік секвої становить близько 2500 років і в неї є власне ім'я - The Shrine («Святилище»). Під час ДТП стовбур не сильно постраждав і йому нічого не загрожує.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація