Позашляховик Suzuki Jimny здивував своєю ціною

Позашляховик Suzuki Jimny здивував своєю ціною

23 червня 2024
0

Знаменитий бюджетний позашляховик Suzuki Jimny відомий як дешевий компактний всюдихід. Машина має стильний дизайн і видатні здібності на бездоріжжі. Але конкретний екземпляр здивував своєю ціною.

Дилер Exotic Motorsports виставив на продаж такий автомобіль із пробігом 7,5 тисяч км. Фактично машина майже нова. Це найбільш містка модифікація Suzuki Jimny, яка пропонується у п'ятидверному кузові. Такий автомобіль у довжину не перевищує 4 м, а на додаток до салону для п'ятьох осіб є невеликий багажник.

П'ятидверний Suzuki Jimny коштує близько 25 000 доларів, проте продається далеко не у всіх країнах. Дилер у США просить за такий автомобіль 55 000 доларів!

Проте Suzuki як бренд залишив США ще 2012 року. Відповідно моделі японської компанії там взагалі не продаються. Більш того, автомобілі, які не призначені для ринку США, заборонено використовувати на місцевих дорогах загального користування - такий закон.

Це обмеження знімається, коли машині виповнюється 25 років. Але цей вживаний Jimny ще дуже молодий. При цьому продавець зазначає, що машина не має проблем з легальністю. Мало того, що ціна дуже висока, так федеральна влада ще може і конфіскувати цю машину.

Джерело: Обозреватель
Фото: Exotic Motorsports

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація