Позашляховик Toyota 4Runner 2024 показали на новому фото

Позашляховик Toyota 4Runner 2024 показали на новому фото

05 квітня 2024
0

Toyota продовжує розкривати подробиці нового покоління рамного позашляховика 4Runner. Його презентують 9 квітня, а поки опубліковані нові фото і відео з авто. Вони з'явилися на офіційному сайті японського автовиробника.

На нових фото видно задню частину та салон Toyota 4Runner. Як і очікувалося, позашляховик вирізняється брутальним рубаним дизайном із розширеними крилами та нагадує споріднений пікап Toyota Tacoma.

У салоні видно віртуальну панель приладів та великий сенсорний дисплей. У дверях багажника окремо опускається заднє скло.

Новий Toyota 4Runner збудований на рамній платформі TNGA-F, яку також використовує Toyota Land Cruiser 300, але він буде дешевшим за побратима. Як і пікап Tacoma, він отримає 2,4-літрові бензинові турбомотори на 231 і 282 к. с., також може з'явитися 326-сильна гібридна версія.

Звісно ж, позашляховик збереже повний привід з понижувальною передачею та блокуваннями диференціалів. Також в лінійці залишиться варіант підвищеної прохідності TRD з позашляховою гумою та збільшеними шинами.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Toyota USA (@toyotausa)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація