Представлено екстремальний китайський пікап для найсуворіших умов

Представлено екстремальний китайський пікап для найсуворіших умов

28 грудня 2022
0

Пікап Great Wall Poer отримав нову модифікацію для важкого бездоріжжя. Створили її у знаменитому ісландському ательє Arctic Trucks, яке спеціалізується на позашляховому тюнінгу. 

Новий Great Wall Poer AT35 (саме так назвали модель) побудували за традиційним рецептом Arctic Trucks. Подібним чином вже доопрацювали Toyota Land Cruiser 300, Mitsubishi Pajero Sport та інші позашляховики.

Китайський пікап збільшили кліренс з 232 до 270 мм. Кут в'їзду виріс до 36 градусів, а з'їзду - до 29. З'явилися й величезні позашляхові шини розміром 315/70 R17: для їхньої установки знадобилися ще й розширювачі колісних арок.

На додаток, встановили лебідку із зусиллям у 4,3 тонни, підніжки та шноркель для подолання водних перешкод. Днище отримало додатковий металевий захист.

Пікап Great Wall Poer AT35 став важчим до 2266 кг, проте двигун залишився стандартним - це 2,0-літровий турбодизель потужністю 150 к. с. Натомість посилили підвіску та встановили амортизатори для бездоріжжя. Автомобіль отримав 6-ступінчасту механічну КПП та повний привід з понижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація