Представлений найбільш позашляховий пікап General Motors

Представлений найбільш позашляховий пікап General Motors

11 липня 2022
0

Нова модифікація незабаром з'явиться у GMC Sierra 1500 - за основу візьмуть версію з пакетом AT4X, а ательє American Expedition Vehicles (AEV) додасть свої вдосконалення. 

Відрізнити GMC Sierra 1500 AT4X AEV Edition від звичайного оновленого пікапа з пакетом AT4X можна за сталевими чорними бамперами, оригінальній решітці радіатора, кріпленням для лебідки по центру, 18-дюймовим антрацитовими колісними дисками, а також шинам Goodyear Wrangler Territory MT.

Після апгрейду дорожній просвіт пікапа збільшився на десять міліметрів до 284 міліметрів, а кут в'їзду зріс на 27 відсотків до 32,5 градусів. Кути з'їзду та рампи також трохи покращилися (до 23,4 та 23 градусів відповідно). Ще одна особливість Sierra 1500 AT4X AEV Edition - заводський антихром.

Технічна начинка пікапа залишилася без змін. Під капотом атмосферний 6,2-літровий бензиновий V8, який розвиває 426 кінських сил і 623 Нм моменту. Тяга передається через автоматичну 10-ступінчасту коробку передач, є повний привід з понижувальною передачею, електроннокеровані міжколісні диференціали, амортизатори Multimatic і режим їзди Terrain, що дозволяє керувати пікапом «в одну педаль».

У продажі GMC Sierra 1500 AT4X AEV Edition з'явиться восени, ціни поки не оголошені, але новинка виявиться дорожчою за вихідну модель AT4X, яка коштує від 67 тисяч доларів. До дебюту екстремального вантажівки Chevrolet Silverado ZR2 Bison новинка залишатиметься найздатнішим на бездоріжжі пікапом концерну General Motors.

Джерело: GMC

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація