Представлений оновлений BMW X7

14 квітня 2022
1

Компанія BMW представила оновлений X7. Кросовер отримав нову зовнішність з двоярусною передньою оптикою, модифікацію M60i xDrive та розширений перелік обладнання.

Коли компанія BMW показала концепт XM із двоповерховою передньою оптикою, то одразу попередила, що такий дизайн дістанеться усім старшим моделям. Як і очікувалося, першим нове обличчя отримав рестайлінговий X7. Кросовер позбувся фірмових «ангельських очей» - про них нагадують лише «рудиментарні» смужки ходових вогнів на верхньому ярусі, а також «протитуманок», які замінює особливий режим роботи штатних матричних фар. Основні блоки світлотехніки відтепер розташовані внизу, прикриті затемненим склом і трошки «втоплені» бампера.

Ліхтарі з більш тонкими секціями та тривимірною графікою з'єднує прикрита склом хромована перемичка. Для оновленого X7 можна замовити решітку Iconic Glow, що світиться, і заново розроблені пакети M Sport і M Sport Pro. У палітру кольорів кузова додані «металіки» Sparkling Copper Grey та M Marina Bay Blue (тільки для X7 M60i xDrive). Базові колеса, як і раніше, 20-дюймові (21 дюйм із пакетом M Sport), але в списку опцій вперше з'явилися диски діаметром 23 дюйми.

Всередині - три ряди сидінь. Стандартно в центрі стоїть тримісний диван, який можна замінити на два окремі крісла. Сидіння водія та пасажира штатно оснащені підігрівом. Розширена «оббивка» натуральною шкірою BMW Individual Merino «в базі» є тільки у X7 для європейського ринку, тоді як іншим країнам дістанеться шкірозамінник Sensafin. З рестайлінгом кросовер також обзавівся мультимедіа iDrive 8 з вигнутим екраном, як у електричного iX, і новим селектором автомата. Смужка, що світиться, з написом «X7» або «M» - частина контурної «підсвітки».

У стандартне оснащення BMW X7 увійшли пневматична підвіска з адаптивними амортизаторами, чотиризонний клімат-контроль, панорамний дах, HiFi-аудіосистема, спортивне кермо та бездротова зарядка. Список опцій включає дах Sky Lounge з підсвічуванням, музику Bowers&Wilkins Diamond Surround, підігрів сидінь другого та третього ряду, керма, підлокітника, а також активну вентиляцію передніх крісел.

Є оновлення і в електронних помічників. Наприклад, система автоматичного гальмування тепер розпізнає пішоходів, велосипедистів і зустрічні машини. Автопаркувальник Parking Assistant Professional запам'ятовує не 50, а вже 200 метрів пройденого шляху і може відтворити його у зворотній послідовності. Крім того, вперше на X7 з'явилася функція попередження про небезпеку під час відкриття дверей.

Всі двигуни X7 отримали новий 48-вольтовий стартер-генератор потужністю 12 сил та 200 Нм моменту. Базовий рядний шестициліндровий дизель 3.0 у версії X7 xDrive40d розвиває 352 сили та 720 Нм. Модифікація X7 xDrive40i йде з новою бензиновою «шісткою». У неї покращено системи вприску та запалення, замінено газорозподільний механізм та привід клапанів, а пікова віддача становить 380 сил та 540 Нм (було 333 к.с. та 450 Нм). Час розгону до «сотні» у такого кросовера скоротився з 6,3 до 5,8 секунд.

На зміну M50i прийшов X7 M60i xDrive із повністю новою «бітурбовісімкою» S68. Щоправда, вона, як і раніше, видає 530 сил і 750 Нм моменту, а розгін до 100 кілометрів у кросовера займає ті ж 4,7 секунди, що й у попередника. Модифікація M60i за замовчуванням оснащена рульовим керуванням Integral Active Steering з «подрулюючою» задньою віссю, активними стабілізаторами та заднім диференціалом M Sport.

Випускатимуть рестайлінгові BMW X7 на американському заводі у Спартанберзі, штат Південна Кароліна. Старт продажів заплановано на серпень цього року.

Джерело: BMW

Обговорення новини

гномик вася  

Бляха такое ощущение,что бундес немчура последние лет пяток тырит дизайн у корейцев..типичный Санта Фэ с рестайлинговой оптикой за конский ценник и одноразовый мотор с коробкой..как вижу владельцев бмв или рэнжев-хочется их пожалеть и дать скотч,чтобы заклеить лампочку check ingine на электронной приборке с браком засветки и тухнущим её по гарантии led)))))

+1-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація