Представлено абсолютно новий Chevrolet Aveo

Представлено абсолютно новий Chevrolet Aveo

09 грудня 2022
6

Компанія Chevrolet представила в Мексиці новий Chevrolet Aveo 2024-го модельного року, який тепер випускається в кузові хетчбек. Виробник заявляє про новий дизайн, а також підвищений комфорт і безпеку.

«У Chevrolet ми продовжуємо знаходити нові шляхи з автомобілями, що відповідають потребам наших клієнтів. Новий хетчбек Aveo пропонуватиме велику цінність у рамках пропозиції малолітражних автомобілів, щоб утримати поточних клієнтів у цьому сегменті та завоювати більше мексиканців», - сказав Вільберто дель Анхель, менеджер з маркетингу Chevrolet.

Chevrolet Aveo 2024 побудований на шасі з напівзалежною задньою підвіскою та оснащений 1,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 110 к.с., який працює у зв'язці з механічною або автоматичною коробкою перемикання передач.

Авео «приміряв» нову форму кузова, нову решітку радіатора, литі диски з двоколірним дизайном і нові фари з денними ходовими вогнями. На водія та пасажирів чекають новий просторий салон, а також багажник, який виділяється своєю місткістю. Задні сидіння складаються, утворюючи рівну підлогу. Також є лампа освітлення для вантажного простору.

Автомобіль отримав нові дискові гальма, систему ABS, 6 подушок безпеки, систему попередження про непристебнутий ремень на всіх місцях та парктроніки.

Новий Chevrolet Aveo Hatchback надійде у продаж у Мексиці в першій половині 2023 року. Детальну інформацію про версії та ціни буде оголошено додатково.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
avtoman  

Настольгія якась AVEO III перша моя іномарка яку я купив в салоні гарне авто проїхав на ном 130000 км без поломок і в віці шести років продав почекаем на це авто дочці думаю підійде як перше авто.

+3ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Якийсь він потворний.

+4-8ВІДПОВІСТИ  
ololo777  

Andriy86, так і є ) Гарний тільки з якогось одного ракурсу, а так начебто сильно не заморочувались з дизайном. Авео в принципі і не має бути якимось вийнятковим авто, але мені здається є з чого вибирати в цьому сегменті

ВІДПОВІСТИ  
tyrameb  

Мне кажется, или колеса непропорционально маленькие ...

+6ВІДПОВІСТИ  
Basil_  

Візуально трохи похожий на новий Хюндай і20

ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Basil_, як і більшість хетчбеків, але кореєць приємніше виглядає, бо він робить непогані продажі компанії. А цей Авео для Шеві лише бастард.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація