Представлено BMW XM з обвісом із «кованого» карбону

Представлено BMW XM з обвісом із «кованого» карбону

12 січня 2024
0

Відоме своїми екстравагантними проєктами ательє Mansory представило перший тюнінг-кит для BMW XM, який раніше привернув увагу своєю неоднозначною зовнішністю та викликав критику.

У рамках доопрацювання було розроблено розвинений агресивний обвіс, виготовлений із кованого карбону. Про вартість змін Mansory інформації не надає, також залишаються невідомими інші деталі модифікації.

Тюнери спроєктували для баварського позашляховика новий передній бампер, масивні насадки на колісні арки та пороги, а також величезний дифузор. У комплекті з обвісом поставляється великий повітрозабірник на капоті, безліч додаткових вставок і незвичайний спойлер на задній кришці.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MANSORY (@mansory)

Крім того, BMW XM тепер оснащений новими кованими колесами, також можна припустити, що підвіску змінили для зменшення дорожнього просвіту. Mansory стверджує, що інтер'єр також було перероблено, але зображення не показали. Ймовірно, салон XM обтягнули шкірою у колір кузова та прикрасили кованим карбоном.

Кований карбон був винайдений ще в середині 2000-х одним з найбільших і найвідоміших італійських автовиробників Lamborghini. Метою була спроба знизити вартість композитних деталей та підвищити темпи виробництва.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація