Представлено екстремальну версію позашляховика Nissan Patrol

Представлено екстремальну версію позашляховика Nissan Patrol

19 жовтня 2023
0

Позашляховик Nissan Patrol нинішнього покоління у виробництві вже 13 років, але продовжує отримувати нові версії. Нещодавно у нього з'явився варіант Warrior для бездоріжжя, а тепер у ПАР презентували модифікацію Black Hawk. Про це повідомляється на сайті Cars.co.za.

Тюнінг Nissan Patrol виконала компанія BB Motorsport, що належить південноафриканському дилеру японського бренду. Позашляховик випускатимуть малими партіями і продаватимуть у дилерській мережі ВВ. Його вартість становитиме 117 000 доларів.

Стандартний 5,6-літровий V8 доповнили механічним компресором, що підняло його потужність з 400 до 530 к.с., а максимальний крутильний момент - з 560 до 772 Нм. Розгін до 100 км/год займає менше 6 секунд.

Крім того, тюнінг Nissan Patrol торкнувся дизайну позашляховика. Він отримав величезну решітку радіатора і нові бампери, а його колісні арки розширили. Також з'явилися змінені підніжки і 22-дюймові диски з низькопрофільною гумою. Додано і чорний лакований декор.

Салон Nissan Patrol Black Hawk не змінився. Оснащення охоплює камери кругового огляду, акустику Bose, підігрів і вентиляцію сидінь, електропривод крісел і дверей багажника.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація