Представлено електробайк Hummer за $4000

Представлено електробайк Hummer за $4000

03 листопада 2022
0

Лінійку GMC Hummer поповнила нова нестандартна модель електровелосипед All-Wheel-Drive e-Bike. Він надходить у продаж за ціною 3999 доларів. Про це повідомляє сайт компанії Recon Power Bikes, яка допомогла створити електробайк.

У General Motors вирішили відкрити новий напрямок діяльності для Hummer. Тепер під цим брендом випускатимуть не лише позашляховики, а й велосипеди - гірські, звісно.

GMC Hummer All-Wheel-Drive e-Bike вийшов дуже нестандартним. Річ у тому, що електробайк повнопривідний, як і всі Hummer. На обох колесах встановлені електромотори з піковою потужністю 1,6 к.с. (1,2 кВт) кожен.

Сумарної віддачі 3,2 к.с. достатньо, щоб розігнатися до 45 км/год. Запас ходу поки не розкривають, але відомо, що новий Hummer отримав батарею місткістю 1 кВт.год.

Повний привід та позашляхові шини забезпечують велосипеду гарну прохідність. У електробайка передбачено кілька режимів їзди. За необхідності можна вимкнути передній або задній двигун і зробити велосипед моноприводним. Уповільнюють Hummer All-Wheel-Drive e-Bike дискові гальма.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація