Представлено електросамокат із камерою заднього виду та системою попередження зіткнень

Представлено електросамокат із камерою заднього виду та системою попередження зіткнень

09 липня 2022
0

Італійський стартап TO.TEM запустив продаж електричних самокатів Lynx. Вони мають конструкцію з можливістю складання, три колеса для кращої стійкості, широку дерев'яну «деку», а також кілька незвичних для цього сегменту функцій. Так, старша версія Lynx йде з передоплаченим на рік доступом до навігації, камерою заднього виду і системою попередження зіткнень, яка повідомить про автомобіль, що швидко наближається.

Складаний електричний самокат TO.TEM Lynx випускають у двох версіях: eMotion та eVision. Обидві оснащені 350-ватним електромотором (0,48 к.с.), але відрізняються батареями. В eMotion стоїть акумулятор на 187 ват-годин, що забезпечує дальність ходу до 20 кілометрів, а в eVision - на 360 ват-годин. Максимальна швидкість самокатів - 25 кілометрів на годину, гранична крутість підйому, яке вони можуть подолати, - 15 відсотків, або 8,5 градуса.

При цьому eVision на півкілограма важчий за eMotion. Однак і той, і інший витримують вагу до 110 кілограмів і мають ступінь захисту від пилу та води IP54. Але найцікавіше, що версія eVision також оснащена навігацією, задньою камерою і системою попередження зіткнень, майже як в автомобілі.

Такий самокат коштує 1199 євро тоді як за TO.TEM Lynx eMotion просять 899 євро.

Італійський стартап TO.TEM надає на самокати дворічну гарантію. Партерами фірми виступають дизайн-студія Argentieri Aurelio Design, виробник велосипедних шоломів Limar та майстерня No-Made Boards, що виготовляє та продає серф- та скейтборди ручної роботи.

Джерело: TO.TEM

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація