Представлено електровелосипед для власників позашляховика Tank 300

Представлено електровелосипед для власників позашляховика Tank 300

15 листопада 2022
0

Компанія Tank випустила електричний велосипед, що «доповнює» позашляховик з індексом 300. Байк, який також пристосований до виїздів на природу, для китайської марки розробила компанія Buxus. Він оформлений у тих же кольорах, що лімітована версія Tank 300 Frontier Edition. Велосипед оснащено позашляховими шинами та акумулятором, що дозволяє проїжджати до 100 км без підзарядки. Вартість двоколісного «компаньйона» Tank 300 - близько 15 тисяч юанів або приблизно $2100.

Фетбайку, виконаному в жовто-чорній гамі, дісталися чіпкі позашляхові шини, гідравлічні дискові гальма із супортами на обох колесах. При довжині 1734 мм двоколісний електровелосипед розрахований на перевезення на спеціальному кріпленні, яке встановлюється на задній бампер Tank 300. Ширина самого Tank - 1970 мм.

Buxus збудував новинку на основі вже існуючої моделі EVA. Він оснащений ступичним двигуном потужністю 0,75 кіловат (одна кінська сила) та знімним акумулятором ємністю 20 ампер-годин, що забезпечує до 100 кілометрів автономного ходу.

«Фішка» електровелосипеда - розташована на кермі док-станція для смартфона. При установці програми його можна перетворити на цифрову «приладку» для велосипеда, яка також дозволить розблокувати двигун без фізичного ключа.

Джерело: Buxus Motors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація