Представлено електричний самокат Lavoie Series 1 від McLaren

Представлено електричний самокат Lavoie Series 1 від McLaren

25 червня 2023
0

Компанія McLaren Applied представила електричний самокат Lavoie Series 1. Модель вирізняється унікальною технологією складання. Про це повідомили на сайті Top Gear.

McLaren Lavoie Series 1 може скластися за допомогою натискання на кнопку. Ця технологія називається «Flowfold» і була запатентована британським виробником.

Спереду розташована незвичайна світлотехніка трикутної форми. Також з боків встановлені світлодіодні смуги, для кращого виявлення водія самоката вночі.

Електросамокат можна замовити в декількох кольорах на вибір. Загалом буде випущено 469 екземплярів, кожен з яких отримає свій індивідуальний номер і табличку з підписом дизайнера Яна Каллума.

McLaren Lavoie Series 1 доступний у двох версіях - стандартній і MAX. Перша модифікація оснащена акумуляторною батареєю місткістю 468 Вт.год і може проїхати до 40 км на одному заряді. Вартість цієї версії становить $2400.

McLaren Lavoie Series 1 MAX пропонує акумуляторну батарею місткістю 702 Вт.год, що забезпечує запас ходу до 61 км. Ціна топової модифікації становить $2780.

Електросамокат може розвивати максимальну швидкість 40 км/год. Водії можуть обрати три режими їзди: економний, крейсерський і спортивний.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація