Представлено інноваційний велосипед .1R від Aston Martin

Представлено інноваційний велосипед .1R від Aston Martin

02 листопада 2023
0

Британський автовиробник Aston Martin і компанія J.Laverack представили інноваційний велосипед .1R. Новинка отримала сучасні технології та елегантний дизайн. Про це розповіли на сайті Motor1.

Aston Martin .1R отримав мінімалістичний дизайн. Рама виготовлена з титанових наконечників, надрукованих на 3D-принтері, і трубок із вуглецевого волокна. Завдяки цьому велосипед вийшов дуже легким і міцним.

Зовні немає точок кріплення та необроблених зварних швів. Гальмівні шланги також були заховані, щоб не псувати зовнішній вигляд моделі.

На гальмах є супорти бронзового кольору. Вони натхненні спорткарами Aston Martin.

На вибір запропонують три трансмісії з 12 передачами від Shimano, Campagnolo та Sram Red. Вони забезпечують миттєву зміну передач під час руху.

Кожне колесо має 28 спиць із чорним оздобленням, яке продовжується з боків. Маточини були розроблені спеціально для цього велосипеда й виготовлені з високоміцного аерокосмічного алюмінію.

Кожен власник Aston Martin .1R буде запрошений до штаб-квартири Aston Martin у Гейдоні. Там проведуть індивідуальну «примірку» із засновниками J.Laverack.

Клієнти можуть замовити велосипед із різним оформленням трубок, вилок, керма та рами. Гальмівні супорти й гальмівні диски доступні в бронзовому або чорному кольорах.

Вартість Aston Martin .1R не розкривається. Проте він обійдеться значно дешевше, ніж найдоступніша модель бренду - спорткар Vantage вартістю від 146 986 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація