Представлено кросовер Honda Pilot четвертого покоління

Представлено кросовер Honda Pilot четвертого покоління

08 листопада 2022
1

У США презентували Honda Pilot четвертого покоління. Великий сімейний кросовер надійде у продаж із грудня за ціною від 40 000 доларів. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Honda.

Новий Honda Pilot радикально змінився зовні та повернувся до брутального «незграбного» дизайну, властивого першим поколінням моделі. У кросовера високий капот, величезна решітка радіатора та довгасті фари на кшталт молодшої Honda CR-V.

Разом зі стандартною версією запропоновано і варіант підвищеної прохідності TrailSport із збільшеним кліренсом і 18-дюймовими позашляховими шинами.

Кросовер побудований на новій платформі, яку також використовують Honda Ridgeline та Acura MDX. Авто стало дещо більшим за попередника.

Розміри Honda Pilot 2023:

  • довжина - 5 077 мм;
  • ширина - 1 994 мм;
  • висота - 1 803 мм;
  • колісна база - 2 890 мм.

В усіх Honda Pilot відтепер цифровий щиток приладів. На центральній панелі зменшили кількість кнопок, а мультимедіа тачскріна збільшили до 9 дюймів у діагоналі. Усередині тепер 14 підсклянників і чимало відсіків для дрібної поклажі.

Кросовер Honda Pilot просторіший за попередника - на другому ряду на 60 мм більше місця для ніг. До того ж, сидіння оснащені горизонтальним регулюванням і кутом нахилу спинок, що змінюється. Як і раніше, доступні версії на 7 та 8 місць. Об'єм багажника зріс до 635-3219 л.

Базова комплектація Honda Pilot тепер враховує 8 подушок безпеки, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю розмітки та "сліпих" зон. У топових версіях з'явилися камери кругового огляду та потужна акустика Bose із 12 динаміками.

Кросовер Honda зберіг 3,5-літровий V6, але його потужність зросла до 289 к. с. До того ж встановлено новий 10-ступінчастий автомат. Кросовер здатний буксирувати причіп вагою 2,2 тонни.

Повний привід Honda Pilot, як і раніше, доповнено функцією векторизації тяги. У версії TrailSport він переналаштований для бездоріжжя.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

Дуже радий за Хонду. Мені подобається що їх дизайнери прагнуть зробити різні моделі, але з одним фірмовим стилем. І тепер видно що усі моделі різні, але всюди є спідьні риси: той же Pilot, CR-V, Civic, Accord (який тільки буде). Реально пишаюся Honda, це також був зараз камінь у курник Тойоті. Ті що не мають своєї дизайнерської мови, а всі їх моделі, це плоди уяви різних дизайнерів.

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація