Представлено люксовий позашляховик для апокаліпсису

Представлено люксовий позашляховик для апокаліпсису

12 жовтня 2022
0

Американська компанія Rezvani презентувала свою нову модель Vengence. Брутальний позашляховик випускатимуть за індивідуальним замовленням та продаватимуть за ціною від 249 000 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт Rezvani.

Новий Rezvani Vengence побудований на базі Cadillac Escalade, але радикально відрізняється від нього зовні. У дизайні переважають агресивні гранені поверхні.

Поряд із звичайною версією позашляховика запропонована і броньована (вона коштує близько $500 000). Її можна доукомплектувати розпилювачем сльозогінного газу, електрошокером, сиреною та тепловізором. У комплекті з авто йдуть бронежилети та протигази.

Салон Rezvani Vengence практично не змінився порівняно з Cadillac Escalade. В обробці використано шкіру та дерево, а на передній панелі встановлено великий трисекційний дисплей. На трьох рядах сидінь помістяться семеро людей, причому задні пасажири мають свої монітори. Збережено клімат-контроль, електропривод та вентиляцію крісел.

Покупцям на вибір запропоновано 6,2-літровий 420-сильний V8 та 3,0-літровий турбодизель на 277 к.с. - такі версії коштують однаково. А за доплату $85 000 доступна 690-сильна компресорна вісімка від зарядженого Cadillac Escalade-V.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація