Представлено люксовий флагман від Mercedes-Benz та BYD

Представлено люксовий флагман від Mercedes-Benz та BYD

26 квітня 2024
0

Відбувся світовий дебют розкішного флагманського автомобіля Denza Z9 GT, який оснащений «революційною», як заявляє виробник, технологічною платформою Yi Sanfang.

Зовнішній вигляд нового автомобіля придумав Вольфганг Еггер, директор з дизайну BYD Group. Передня частина отримала назву «Корона», а задні ліхтарі - «Пісочний годинник часу». Офіційно він позиціонується як автомобіль D-класу з габаритами 5180 x 1990 x 1500 мм і колісною базою 3125 мм.

Новий автомобіль буде оснащений технологією інтеграції акумулятора з кузовом CTB, кількома лідарами та висококласною інтелектуальною системою допомоги під час водіння «Око Бога», що працює під час руху містом, високошвидкісними магістралями та складними розв'язками.

Чжао Чанцзян, генеральний менеджер відділу продажів Denza, сказав, що новий автомобіль вперше буде оснащений технологічною платформою Yi Sanfang, яка є першою у світі технологічною платформою, що дає змогу одночасно реалізувати тримоторний незалежний привід і рульове управління задніми колесами.

Мінімальний радіус повороту перебуває в межах 5 метрів, максимальна потужність досягає 1000 кінських сил, а розгін від 0 до 100 км/год займає всього 2 секунди.

Автомобіль буде оснащено аеродинамічним пакетом, електричним заднім антикрилом і системою спортивного шасі з «унікальними секретами».

Нове творіння Mercedes-Benz і BYD надійде в продаж уже в липні.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація