Представлено «морський» Land Rover Defender 90

Представлено «морський» Land Rover Defender 90

28 серпня 2023
0

Land Rover іноді радує шанувальників спеціальними версіями свого культового позашляховика Defender. Нещодавно на морському курорті Зільт на півночі Німеччини, де проходить Кубок світу з кайтсерфінгу, відбулася презентація Defender 90 Marine Blue Edition.

Нова лімітована модифікація побудована на базі тридверного Defender 90 й призначена для ринку Німеччини. Тираж обмежений 25 екземплярами вартістю від 99 800 євро. За цю суму пропонують автомобіль у стилістиці культового позашляховика 60-70-х років минулого століття із оснащенням базової модифікації актуального покоління.

Спеціально для цієї версії компанія відтворила класичний синій відтінок. З ним контрастують білий дах та білі колісні диски, стилізовані під сталеві штамповані ободи тих років. Інтер'єр морського позашляховика оброблений коричневою шкірою. У салоні та на кузови шильдики «Marine Blue Edition».

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition укомплектований 3,0-літровим турбованим дизелем сімейства Ingenuin віддачею 249 к.с. та 570 Нм. Також передбачено 48-вольтовий стартер-генератор. Коробка - 8-ступінчаста автоматична. Привід - повний.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація