Представлено надрозкішний чотиримісний мінівен Honda

Представлено надрозкішний чотиримісний мінівен Honda

20 листопада 2022
0

У Китаї відбулася прем'єра надрозкішного чотиримісного мінівену Honda Odyssey Elite Edition від спільного підприємства GAC-Honda. Вся увага - заднім пасажирам: від водія їх відокремлює глуха перегородка, мультиконтурні крісла зміщені назад, з'явилися 19-дюймовий телевізор та окремий сенсорний пульт регулювань, а дверні карти та підлокітники оздоблені натуральним деревом. Ціна - від 440 тисяч юанів ($61800).

Китайський Honda Odyssey в цілому повторює японський аналог (з поправкою на розташування керма), але є свої особливості, і дворядна модифікація Elite Edition - приклад ексклюзивної розробки GAC-Honda з урахуванням потреб місцевих бізнесменів.

Мультиконтурні крісла з електрорегулюванням, вентиляцією, масажем та отоманками зміщені назад, над головами VIP-персон - секція з люком, передбачена окрема зона клімат-контролю. Серед обов'язкових опцій - електроприводи бічних дверей, бездротова зарядка для гаджетів, «розумний дім», медіасистема з голосовим помічником та системи активної безпеки.

Техніка модифікації Elite Edition безальтернативна. Найдорожчий мінівен може бути лише гібридом із системою i-MMD третього покоління. Пікова віддача - 215 кінських сил, бензиновий 2,0-літровий «атмосферник» в основному працює в режимі генератора, а передні колеса обертаються електромотором. Витрата палива у змішаному циклі WLTC - 6,17 літра на 100 кілометрів.

Ультрарозкішна версія коштує майже вдвічі дорожче за базовий гібридний Honda Odyssey з трирядним салоном, який обійдеться в 235800 юанів ($33100). Втім, покупці, що сплатили за мінівен до 31 грудня, отримають розширену гарантію, три роки безкоштовного інтернет-трафіку, а також знижку в розмірі 10 тисяч юанів ($1400).

Джерело: Autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація