Представлено найдешевший кросовер Honda

Представлено найдешевший кросовер Honda

06 червня 2023
10

Honda презентувала новий кросовер Elevate. Бюджетна модель надійде в продаж із липня. Про це повідомляє офіційний сайт японського автовиробника.

Нова Honda Elevate стане найдоступнішим кросовером бренду - її ціна стартує приблизно з 14 500 доларів. Для зниження собівартості виробництво моделі налагодять в Індії. Її конкурентами називають Hyundai Creta, відроджений Suzuki Grand Vitara та новий Citroen C3 Aircross.

Кросовер Honda Elevate - доступніша альтернатива моделі HR-V. Новачок схожий із побратимом по дизайну, але має брутальніший вигляд - у авто високий капот, величезна решітка радіатора, розширені крила та розкосі діодні фари. Дві моделі схожі й за розмірами.

Габарити Honda Elevate 2023:

  • довжина - 4312 мм;
  • ширина - 1790 мм;
  • висота - 1650 мм;
  • колісна база - 2650 мм.

У салоні бюджетної моделі встановлений великий 10,25-дюймовий тачскрин, а за доплату запропоновано віртуальний щиток приладів. Honda Elevate має великий багажник за мірками компактних кросоверів - 458 л.

Комплектація Honda Elevate обіцяє бути досить багатою. Топові версії отримали панорамний дах, клімат-контроль, камери кругового огляду, бездротову зарядку смартфонів, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі.

Нова Honda Elevate побудована на платформі седана City й використовує його 1,5-літровий 121-сильний мотор. Згодом з'явиться гібридна модифікація.

На вибір запропоновані 5-ступінчаста механічна КПП і варіатор. Привід виключно передній, зате кросовер Honda Elevate має великий (220 мм) кліренс.

Джерело: Фокус
Фото: Autocar India

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Монопривод. Який це на хер кросовер?

-8ВІДПОВІСТИ  
Vlad1991  

nikolaynovgorodskiy, це якраз кросовер (паркетник) і є, а не позашляховик

+4-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Vlad1991, це універсал, або хетчбек зі збільшеним кліренсом. Паркетник це позашляховик для легкого бездоріжжя і передбачає наявність повного приводу. Який сенс брати кросовер з моноприводом якщо є з повним?

+1-7ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 7

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація