Представлено найдорожчий і найрозкішніший кросовер Bentley

Представлено найдорожчий і найрозкішніший кросовер Bentley

23 серпня 2023
0

Лінійку Bentley Bentayga 2024 поповнила нова топова версія EWB Mulliner. Розкішний кросовер продаватимуть за ціною понад 300 000 доларів. Його подробиці розкрили на офіційному сайті британської марки.

Як випливає з назви, найдорожчий Bentayga будують у підрозділі Mulliner, який не одне десятиліття створює розкішні версії моделей Bentley. Після припинення виробництва Bentley Mulsanne саме Bentayga EWB є флагманською моделлю марки.

В основі Bentley Bentayga EWB Mulliner лежить подовжений 5,29-метровий варіант кросовера. Від стандартної моделі його можна впізнати за особливою решіткою радіатора і 22-дюймовими дисками.

Салон Bentley Bentayga EWB Mulliner оздоблено дорогою шкірою, причому вона може бути навіть триколірною (доступні 4000 колірних комбінацій). Килимки виконані з натуральної вовни.

Кросовер Bentley пропонують у версіях на 4 і 5 місць. Чотиримісний варіант більш розкішний - у цьому разі ззаду встановлено два крісла з електроприводом і масажем, здатні самостійно підлаштовуватися під пасажира.

Новий Bentley Bentayga EWB Mulliner оснащений 4,0-літровим 550-сильним V8 твін-турбо і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Він розганяється до 100 км/год за 4,6 с і розвиває 290 км/год. За комфорт їзди відповідає пневмопідвіска, а за маневреність - повнокероване шасі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація