Представлено найдорожчий Suzuki Jimny в історії

Представлено найдорожчий Suzuki Jimny в історії

03 червня 2023
3

У Suzuki Jimny 2023 з'явилася нестандартна розкішна версія. Мініатюрний позашляховик надійде в продаж з жовтня за ціною $61 450, тобто він удвічі дорожчий за стандартну модель у не найбіднішій комплектації. Про це повідомляє сайт компанії Twisted Automotive.

Саме це британське ательє (воно спеціалізується на Land Rover) виконало тюнінг Suzuki Jimny, причому наголос зробили на розкіш. В оздобленні салону використана дорога стьобана шкіра, а стеля обшили алькантарою.

Замість штатної мультимедіа встановили досконалішу систему від Alpine, що включає супутникову навігацію. Крім того, з'явилася потужніша акустика.

Решітка радіатора Suzuki Jimny пофарбували в колір кузова, а фари тонували. Водночас, не забули покращити і прохідність авто - встановлені позашляхові шини, а за доплату кліренсу Suzuki Jimny можуть збільшити до 235 мм. Серед опцій є лебідка та багажник на дах.

До того ж, тюнінг Suzuki Jimny торкнувся двигуна. 1,5-літрову бензинову четвірку доповнили турбіною, що підняло її потужність із 103 до 165 к.с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Перетягнули салон шкірою, замінили музику і тонували фари. Як це може здорожчити авто вдвічі?

+3-5ВІДПОВІСТИ  
denis.gz  

nikolaynovgorodskiy, До того места, где написано, что добавили турбину, вы не дочитали?

-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

denis.gz, турбина стоит 30 тисяч долларов? Её цена долларов 300-500 и перенастроить мозги ещё долларов 300-500. И то не факт. Вся машина со всеми её механизмами стоит 30 тысяч долларов.

+1-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація