Представлено найдорожчий та найекстремальніший Jeep в історії

Представлено найдорожчий та найекстремальніший Jeep в історії

12 лютого 2023
1

На автошоу у Чикаго презентували новий Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary Edition. Позашляховик присвятили 20-річчю екстремальної версії Rubicon. Його випустять лімітованою серією і продаватимуть за ціною від 69 585 до 112 878 доларів - це буде найдорожчий Wrangler усіх часів. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary Edition можна впізнати за особливою решіткою радіатора і сталевими бамперами з дугами, а салон оздоблений червоно-чорною шкірою. Позашляховик доступний тільки з топовими двигунами - 6,4-літровим бензиновим 475-сильним V8 та гібридною установкою потужністю 375 к.с.

Як і всі Jeep Wrangler Rubicon, ювілейна версія підготовлена до бездоріжжя. Його кліренс збільшений до 272 мм, встановлені 35-дюймові позашляхові шини BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 з функцією підкачування, посилені пороги та міцні вікна з Gorilla Glass.

Крім того, можна вибрати опційний пакет Level II з 37-дюймовою гумою, лебідкою, додатковими фарами, а також посиленими амортизаторами та покращеним захистом днища.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Крута іграшка, але БМП Bradley, які сьогодні прибули з США до порту Бременхафен і скоро приїдуть в Україну, крутіші.

+4-10ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація