Представлено найдоступніший кросовер Honda

Представлено найдоступніший кросовер Honda

03 листопада 2022
0

Нова Honda WR-V офіційно представлена на автошоу у Джакарті. Бюджетний молодіжний кросовер надійде у продаж із початку 2023 року за ціною приблизно від 15 000 доларів. Відео із моделлю опублікували на офіційному Youtube-каналі Honda.

Honda WR-V 2023 - серійна версія торішнього концепту RS. Модель відрізняється яскравим динамічним дизайном з короткими навісами кузова і великим кутом нахилу заднього скла. Широка радіаторна решітка поєднується з розкосими діодними фарами. Ручки задніх дверей заховані у стійках. Спортивний варіант RS отримав обвіс, 17-дюймові диски та збільшений спойлер на даху.

Модель збудована на платформі хетчбека City. Це найменший кросовер Honda.

Розміри Honda WR-V 2023:

  • Довжина - 4060 мм
  • Ширина - 1780 мм
  • Висота - 1608 мм
  • Колісна база - 2350 мм

Розробники стверджують, що кросовер Honda WR-V - один із найпростіших у класі. Об'єм його багажника становить 380 л.

Провідні версії отримали 7,0-дюймовий сенсорний дисплей, безключовий доступ, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль. Також передбачено 6 подушок безпеки, системи автоматичного гальмування та утримання у смузі.

Спочатку нова Honda WR-V 2023 буде доступна з 1,5-літровим 121-сильним бензиновим двигуном, але пізніше має з'явитися економічний гібрид. На вибір запропоновані 5-ступінчаста механічна КПП та варіатор. Привід тільки передній, але у кросовера великий (220 мм) кліренс. Honda WR-V спочатку продаватимуть в азіатських країнах, але вже відомо, що модель з'явиться і в інших регіонах світу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація