Представлено найнестандартніший кросовер Toyota

Представлено найнестандартніший кросовер Toyota

15 липня 2022
8

У Японії презентовано нову Toyota Crown шістнадцятого покоління. Модель радикально змінилася і повертається на глобальний ринок - із кінця року стартують її продажі у США та Європі. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Toyota Crown перетворили на нестандартний седан-кросовер. В автомобіля збільшений кліренс і з'явився пластиковий позашляховий обвіс. Широкі грати радіатора поєднуються з вузькими світлодіодними фарами. Аркоподібний дах і висока вигнута віконна лінія роблять профіль стрімкішим.

Кросовер Toyota Crown поріднився з Camry - він побудований на тій самій платформі TNGA-K. Модель прийде на заміну седану Toyota Avalon і її можна порівняти з ним за габаритами.

Розміри Toyota Crown 2023:

  • довжина - 4 928 мм;
  • ширина - 1 840 мм;
  • висота - 1 540 мм;
  • колісна база - 2 850 мм.

У салоні на передній панелі встановлені два 12,3-дюймові екрани - віртуальна панель приладів і сенсорний дисплей мультимедіа. Вже в базовій версії нова Toyota Crown отримала електропривід і підігрів передніх сидінь, двозонний клімат-контроль, Wi-Fi, датчик світла, бездротову зарядку для смартфонів, адаптивний круїз-контроль.

Топовий варіант Platinum додає шкіряний салон, панорамний дах, датчик дощу, паркувальний автопілот, вентиляцію передніх і підігрів задніх крісел.

Кросовер Toyota Crown буде доступний виключно у гібридних версіях і тільки з повним приводом. Початковий варіант отримав 2,5-літровий бензиновий двигун та електромотор сумарною потужністю 218 к. с. Він витрачає 6,2 л/100 км у змішаному циклі.

У топовій версії встановлені 2,4-літрова турбочетвірка та два електромотори, а їх загальна віддача - 345 к. с. Середня витрата палива становить 8,4 л/100 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
deavy  

Як це може називатись кросовером?

+2-1ВІДПОВІСТИ  
greyuac2  

deavy, клиренс больше 14 + некрашеній пластик по кругу )

+3ВІДПОВІСТИ  
deavy  

greyuac2, а що, кліренс більше 14 см - це вже кросовер?

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
greyuac2  

если бы еще багажник открывался как у хеча а не седана, достойная замена бы была бехе GT )

+3ВІДПОВІСТИ  
AngelOK888  

greyuac2, там до бехи gt далекувато, беха саме в цій серії дуже непогано запакована, як на її вартість. і виглядає краще. а 3 л. дизельний двз один з накращих у бмв

ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

Гарний формат - і не пузотьорка, і не як Крузак який вже розміром з Камаз

+3ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Коли хотіли фастбек, а вийшло недоседан

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація