Представлено найпотужніший і найрозкішніший седан BMW

Представлено найпотужніший і найрозкішніший седан BMW

06 січня 2024
0

Седан BMW M5 F90 незабаром знімуть з виробництва і замінять новою моделлю, але у нього продовжують з'являтися нові версії. Свій варіант доопрацювання моделі презентувало німецьке ательє Manhart. Про це повідомляється на його офіційному сайті.

Новий Manhart MH900 (саме так назвали проект) випустять накладом у 5 екземплярів. У його основі лежить BMW M5 Competition.

Автомобілю серйозно допрацювали двигун. У 4,4-літровому V8 замінили турбіни, інтеркулер, поршні, а також встановили карбоновий впускний колектор і перепрограмували електронний блок управління.

Результат - 928 к.с. і 1240 Нм, це найпотужніший седан BMW. Крім того, у BMW M5 F90 з'явилися спортивний вихлоп і нові пружини підвіски від KW Suspension.

Від стандартного BMW M5 седан відрізняється скромним карбоновим обвісом, 21-дюймовими кованними дисками і акцентами мідного кольору на кузові.

В оздобленні салону поєднуються шкіра та алькантара, а підсвічування стелі імітує зоряне небо - як у Rolls-Royce. Крім того, седан BMW M5 F90 отримав нові спортивні крісла з карбоновим каркасом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація