Представлено найрозкішніший двоповерховий автобус Van Hool

Представлено найрозкішніший двоповерховий автобус Van Hool

16 серпня 2022
0

Туристичні автобуси від бельгійського виробника Van Hool можна зустріти не тільки в Європі, а й за океаном, а саме в США. І тому приклад - ось ця двоповерхова модель TD925. Однак найбільш незвичайне в цьому лайнері ховається всередині. Обидва його салони - на нижній і на верхній палубах були повністю переплановані. У підсумку вийшов комфортабельний готель на колесах.

Цікаво, що внутрішні панелі зробили з натурального дерева, що ще більше надає затишку. Отже, на першому поверсі можна побачити розкішну кухню та їдальню, тут же розташована й туалетна кімната. Східці на другий поверх ведуть до душової кабінки, що більше нагадує сауну. Далі погляду відкривається велика вітальня, а на кормі розташований спальний відсік з нішами в два яруси.

Дах цього лайнера Van Hool також незвичайний. Почнемо з того, що він має відкидні поручні по краях, а по центру спеціальне покриття. У підсумку вийшла тераса, на якій можна подихати свіжим повітрям і помилуватися пейзажем, піднявшись по спецільній дробині. Зрозуміло, що зробити це можна тільки на стоянці. Також тут розташовані сонячні батареї, які допомагають акумуляторам підживлювати численні енергоспоживачі на борту. Залишається тільки здогадуватися, у скільки обійшлася така переробка доволі недешевого автобуса в розкішний готель на колесах.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація