Представлено найшвидший у світі електроскутер із рекордним запасом ходу

Представлено найшвидший у світі електроскутер із рекордним запасом ходу

07 листопада 2022
0

Австрійський виробник електроскутерів Horwin презентував свою флагманську модель Senmenti 0. Її характеристики вражають - вони є найкращими у класі. Подробиці новинки розкрито на офіційному сайті Horwin.

Новий Horwin Senmenti 0 демонструє динаміку на рівні Tesla Model S чи Porsche Taycan - розганяється до 100 км/год за 2,8 с. Максимальна швидкість обмежена на 200 км/год. Потужність мотора не розголошують, але відомо, що його обертальний момент величезний - 600 Нм.

Запас ходу Horwin Senmenti 0 також вражає - 300 км. Цього досягли шляхом встановлення досить великої батареї на 16,2 кВт.год. Її швидка зарядка займає пів години.

Електроскутер Horwin Senmenti 0 відрізняється футуристичним незграбним дизайном. Його оснащення включає безключовий запуск, контроль тиску в шинах, ABS, системи автоматичного гальмування та контролю «сліпих» зон.

Мультимедійна система може вимірювати температуру повітря та тиск. Є навіть інтегрована екшн-камера. На Horwin Senmenti 0 вже приймають попередні замовлення, але його ціна поки що не оголошена.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація