Представлено найшвидший седан Audi

Представлено найшвидший седан Audi

15 вересня 2023
2

Тюнінг-ательє ABT представило пакет доопрацювань для зарядженого ліфтбека Audi RS7. Автомобіль перетворили на «грозу суперкарів» зі вприскуванням етанолу. Про це повідомили на сайті PistonHeads.

Audi RS7 Legacy Edition відрізняється новим кузовним обвісом із аеродинамічними елементами з карбону. Ззаду з'явилися новий спойлер і збільшений дифузор.

Відтепер для Legacy Edition доступний пакет IWI, який додає впорскування суміші етанолу та води у двигун. Завдяки цьому вдалося зробити автомобіль ще потужнішим і швидшим.

Audi RS7 Legacy Edition оснащений 4,0-літровим турбованим двигуном V8 потужністю 820 к.с. Під час активації IWI цей показник збільшується до 1000 к.с.

Під час впорскування суміші етанолу та води двигун краще охолоджується та може поглинати більше повітря. Це позитивно позначається на продуктивності авто.

Щоб активувати IWI, достатньо перебувати в режимах водіння RS1 або RS2. Потім потрібно утримувати кнопку RS протягом секунди, після чого стане доступна вся потужність двигуна.

Етанол зберігається в 15-літровому баку в багажнику, а заливна горловина розташована під звичною кришкою бензобака. В ABT заявили, що його потрібно доливати кожні 3000 км. Стежити за його рівнем можна за допомогою програми MyABT.

Вартість Audi RS7 Legacy Edition із IWI становить 205 000 євро (219 040 доларів). Покупцеві залишається тільки надати свій автомобіль тюнеру.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Ліфтбек це не седан.

+3-5ВІДПОВІСТИ  
mavrx5  

Отже скільки треба доплатити після передачі авто тюнеру??

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація