Представлено нові спеціальні версії кросоверів Jeep Renegade та Compass

Представлено нові спеціальні версії кросоверів Jeep Renegade та Compass

27 березня 2023
0

Представлені нові спеціальні версії позашляховиків Jeep Renegade та Compass, які вже доступні для замовлення, хоча ціни не розголошуються.

Виробник заявив, що ці версії прагнуть поєднати «легендарні можливості Jeep 4?4» з інноваційними дизайнерськими рішеннями, сучасним інтер’єром та ретельними оновленнями всередині та зовні.

І Jeep Renegade, і Jeep Compass отримали «нову елегантну, але приємну в управлінні спеціальну версію» під назвою Upland. Вони пропонуються з гібридною 240-сильною установкою 4xe на базі економічного 1,3-літрового бензинового турбомотора, електродвигуна, літій-іонної батареї та шестиступеневої автоматичної коробки передач. Середній запас ходу автомобілів на чистій електриці становить близько 50 км.

Крім того, випущено обмежену серію Compass High Altitude з силовою установкою Hybrid потужністю 130 к.с. Обидві версії (Upland і High Altitude) мають безліч стандартних переваг від повністю світлодіодних фар до новітніх систем Uconnect. У Renegade та Compass Upland встановлені сидіння, які можна чистити та прати, бронзове оздоблення MetaKrome в салоні, унікальні ковшеподібні сидіння з чорної тканини з бронзовими вставками та кермо з техно-шкіри.

Compass High Altitude отримав чорні «нотки» в оформленні, елементи екстер'єру в колір кузова та ексклюзивні 19-дюймові глянсові чорні легкосплавні диски. Усередині High Altitude відрізняється від Uplands тканинними/вініловими сидіннями з червоним рядком.

Джерело: iXBT.com
Фото: autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація