Представлено новий 1000-сильний суперкар Ferrari

Представлено новий 1000-сильний суперкар Ferrari

28 листопада 2022
0

У Монако презентували новий Ferrari Vision Gran Turismo. Концепт-кар залишиться в одному екземплярі, але його можна буде безплатно протестувати. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Ferrari.

Річ у тому, що віртуальна версія суперкара буде доступна в комп'ютерній грі Gran Turismo 7 Sony PlayStation. Авто створили до 25-річчя серії ігор Gran Turismo і воно стане доступним для замовлення з 23 грудня. Прототип виставлять у музеї Ferrari.

Новий Ferrari Vision Gran Turismo - одномісне купе для перегонового треку. У його основі лежить карбоновий монокок, тому маса авто становить 1250 кг. Обважування та антикрило покликані забезпечити велику притискну силу.

У салоні Ferrari Vision Gran Turismo встановлено кермо на кшталт болідів «Формули-1». На ньому знаходиться дисплей цифрової панелі приладів.

Повнопривідний суперкар оснащений 3,0-літровим турбованим V6 від Ferrari 296, але його потужність збільшена до 1030 к.с. Крім того, встановлені три електромотори з сумарною віддачею 326 к. с.

Новий Ferrari Vision Gran Turismo здатний розігнатися до 100 км/год менш ніж за 2 с, а до 200 км/год - приблизно за 5 с. Його максимальна швидкість перевищує 350 км/год. Під час комп'ютерної симуляції на заводському треку Ferrari у Фіорано авто виявилося на 9 секунд швидше на колі, ніж 1000-сильний Ferrari SF90 Stradale.

Ferrari - не єдиний автовиробник, який створив модель спеціально для гри Gran Turismo. Раніше подібні авто спроєктували Porsche, Jaguar, Suzuki та інші компанії.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація