Представлено новий Ford Everest Wildtrak

Представлено новий Ford Everest Wildtrak

23 січня 2023
0

У компактного кросовера Ford Everest, побудованого на базі пікапа Ranger для Азіатсько-Тихоокеанського регіону, з'явилася позашляхова версія Wildtrak. Презентація новинки відбулася у Новій Зеландії, яка й стане його першим ринком.

Від базової моделі позашляхова версія відрізняється унікальною передньою панеллю з новим бампером із темнішими акцентами та світлодіодними протитуманними фарами. Також Everest Wildtrak дісталися чорні накладки на колісні арки та чорне оздоблення скла. На капоті та дверях - шильдики Wildtrak. Доповнюють образ 20,0-дюймові колісні легкосплавні диски сріблястого або чорного кольору із шинами підвищеної прохідності. Такі диски з'явилися у списку опцій пікапа Ranger Wildtrak Ute (Coupe utility) наприкінці 2022 року.

Кузов пофарбований у колір Luxe Yellow із опціональної палітри того ж Ranger Wildtrak. У салоні з ним перегукується жовтий декоративний рядок та вишивка Wildtrak на спинках передніх сидінь.

Ford Everest Wildtrak укомплектований 3,0-літровим турбованим дизельним двигуном V6 віддачею 250 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Працює агрегат у зв’язці із 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач та постійним повним приводом.

У лінійці Ford Everest комплектація Wildtrak розташована між середньою Sport та топовою Platinum. Позашляховик стандартно укомплектований світлодіодними фарами, панорамним люком, 8,0-дюймовою панеллю приладів та 12,0-дюймовим сенсорним дисплеєм мультимедійної системи.

У Новій Зеландії продажі Ford Everest Wildtrak розпочнуться у липні 2023 року. Технічні характеристики та вартість новинки, навіть попередні, поки не озвучені.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація