Представлено новий кросовер Honda із «начинкою» CR-V

Представлено новий кросовер Honda із «начинкою» CR-V

11 грудня 2022
0

У Китаї представлений новий кросовер Honda із начинкою CR-V шостого покоління. Спільне підприємство GAC-Honda поділилося офіційними фотографіями Honda Breeze другої ітерації та дозволило місцевим журналістам познайомитись із новинкою. 

Honda Breeze найпростіше впізнати по відсутності чорних пластикових деталей: в колір кузова пофарбовані накладки над колісними арками, вставки по кромці дверей і бамперів. Задні ліхтарі втратили вертикальні секції - замість них заглушки. Решітка радіатора практично відсутня, а капот навпаки став потужнішим і змусив змінити форму крил.

Нові кузовні панелі змінили габарити кросовера: Breeze виявився на 13 міліметрів довшим за базову CR-V. Однак колісна база в них однакова (2701 міліметр), так що Honda без проблем уніфікувала моделі по техніці та салону. На офіційних знімках розкрито лише п'ятимісну версію, але трирядний кросовер Breeze теж буде.

На старті продажів новинку запропонують із безальтернативною «турбочетвіркою» 1.5 (193 кінські сили, 243 Нм) у зв'язці з варіатором, переднім чи повним приводом. У перспективі у обох кросоверів Honda з'явиться гібридна силова установка з можливістю зарядки від розетки.

Комплектації та ціни на нову Honda Breeze будуть розкриті до кінця місяця, але особливої інтриги немає, адже минуле покоління коштувало приблизно стільки ж, як і «споріднена» CR-V. Це означає, що в залежності від оснащення та типу приводу кросовер з турбомотором коштуватиме від 190 до 250 тисяч юанів (еквівалент 27,3-35,9 тисячі доларів).

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація