Представлено шосте покоління Honda CR-V

Представлено шосте покоління Honda CR-V

13 липня 2022
11

У США відбулася презентація Honda CR-V шостого покоління. Кросовер надійде у продаж із кінця літа за ціною приблизно від $30 000. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Honda.

Зовнішній вигляд Honda CR-V зазнав серйозних змін - став соліднішим та стриманішим. На зміну плавним лініям прийшли грані, решітка радіатора стала ширшою, а фари - навпаки, вужчими. Задня частина з ліхтарями у стійках даху має традиційніший вигляд. Кросовер побудований на платформі нової Honda Civic і трохи підріс у розмірах.

Габарити Honda CR-V 2023:

  • Довжина - 4703 мм
  • Ширина - 1866 мм
  • Висота - 1680 мм
  • Колісна база - 2700 мм

Збільшені розміри зробили салон просторішим і пізніше навіть має з'явитися семимісна версія моделі. Об'єм багажника зріс до 745-2166 л.

Місце водія виконане в дусі спорідненого Civic - з горизонтальною передньою панеллю, сконфігурованим віртуальним щитком приладів і 9-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Базова комплектація Honda CR-V розширена і тепер включає електропривід крісла водія, функції Android Auto і Apple CarPlay, системи напівавтономного водіння, контролю «сліпих» зон і розпізнавання дорожніх знаків.

Двигуни Honda CR-V залишилися колишніми - модель пропонують з 1,5-літровим 190-сильним турбомотором та 204-сильною гібридною установкою. Втім, згодом лінійку розширить електрична версія.

Кросовер Honda CR-V оснащений варіатором, а привід може бути переднім або повним. Повнопривідні версії вперше отримали набір режимів різних типів дорожнього покриття.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
tyrameb  

Скорее бы. Хочу себе такой биток

+5ВІДПОВІСТИ  
Дмитрий Чиркин  

Шо ж воно таке? Tigucson? Rav-xc60?
Новий cr-v переміг у номінаціі "звичайнісінький автомобіль".

+13-1ВІДПОВІСТИ  
diminho  

Дмитрий Чиркин, точніше і не скажеш

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Грінго 85  

Дмитрий Чиркин, это ролсмайбахикс5

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Димитриус  

Шикарный авто

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Грінго 85  

Все поколения классные, а эта еще краше других!

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Дмитро Нестеров  

Вже 15 років їжу на CR-V, радує мене безмежно. Але нова тенденція зробити всю лінійку Хонд однаковими, відверто кажучи, засмутила. Це як з Маздою СХ-3 СХ-5 СХ-9 однакові машини, тільки відрізняються габаритами. Дивлячись у Хонди на HR-V, CR-V та Pilot бачиш ту ж історію. Сумно. Але електроCR-V я чекаю з нетерпінням, краще би плагін-гібрид. В салоні теж чомусь дізігнери вирішили взяти все з Рафіка ((

-1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Дмитро Нестеров, а у кого зараз не так. Мазда, bmw, Mercedes, VAG, Volvo. Майже всі зараз роблять авто в рамках одного стилю, та й ще дуже схожих між собою. Вийнятком можуть ще бути subaru, Peugeot/Citroen/Opel, Fiat, американці. А так майже всі вже не хочуть заморачуватись і робити щось унікальне в рамках одного бренду

ВІДПОВІСТИ  
Nefontan  

3xcool, так а навіщо? Цикл моделі зараз 3-5 років. І малюй вже нову. То навіщо кожного разу якийсь шедевр майструвати?..)

ВІДПОВІСТИ  
Alexandr-RCZ  

ні риба ні мясо

+2ВІДПОВІСТИ  
AngelOK888  

ех, закінчилась епоха. зараз автомобілі як мобільні телефони, уніфіковані, і всі схожі один на одного. ще трішки і виготовляти так само як і смартфони їх будуть на 2-3 заводах, тільки шильдик інший клеїти.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація