Представлено новий Ford Kuga 2024-го модельного року

Представлено новий Ford Kuga 2024-го модельного року

17 січня 2024
19

У Німеччині презентовано новий Ford Kuga. Компактний кросовер пройшов модернізацію слідом за своїм заокеанським близнюком Escape. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті виробника.

Кросовер Ford Kuga 2024 впізнається насамперед за новою передньою частиною. Він отримав широку решітку радіатора, а розкосі фари з'єднані діодною вставкою.

До слова, тепер уже в базовій версії повністю світлодіодна оптика Full LED, а за доплату доступні піксельні фари з керованим пучком світла.

Лінійку поповнив позашляховий Ford Kuga Active. Кросовер впізнається за вираженим пластиковим обвісом.

У салоні встановлено збільшений 13,2-дюймовий тачскрін нової мультимедійної системи SYNC4. Вона включає інтернет 5G, поліпшену навігацію (з інформацією про затори), голосового помічника Alexa, а також бездротові Android Auto і Apple CarPlay.

Топовий плагін-гібрид Ford Kuga став потужнішим (240 к.с.) і здатний розігнатися до 100 км/год за 7,3 с. Збільшена до 14,4 кВт.год батарея дає змогу проїхати до 69 км на електротязі. Крім того, в лінійці моделі залишилися 180-сильний гібрид і бензинова версія з 1,5-літровим 150-сильним турбомотором.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ser Gio  

Щось якесь воно... ну ніяке. Що Куга, що нові Хонди CR-V, Z-RV. Безликі.
Он Ніссан який Кашкай випустив, дійсно дизайн, корейці теж новизну привносять. А Куга таке враження, що хоче в німців бавитись.

+8ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

Ser Gio, ззаду ще нічого, а спереду якось простенько виглядає. Хоча синій прикольніше за зелений. Тим не менше свого покупця знайде. Головне питання, що саме приїде до нас, бо наші комплектації часто відрізняються.

ВІДПОВІСТИ  
Jestemoffi  

Ser Gio, ну, тут вже на смак, як на мене. Може СР - В, Куга та ЗР - В безликі, але, при цьому вони мають нормальний, органічний дизайн та завжди зможуть знайти свого покупця. В той час як у кашкая дизайн ДУЖЕ на любителя.... особливо за такий цінник...

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 5
936920  

Передня оптика, як у гольфа. Планшети на торпедо вже просто дістали. Вже можна давати можливість встановлювати актуальний windows і можна працювати в машині.

+2ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

936920, Вам не подобається, що воно випираєте вгору, чи сам факт, що в машинах з"явилися мультимедійки?
Якщо перше, то є чимало виробників, які вбудовують, а от якщо друге, то навіть не знаю, чим це може заважати. Я без сучасної мультимедійки автомобіль навіть розглядати до покупки не буду.

-2ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

max_cn, і те що мають вигляд, ніби його на присоску причепили. Навіть німці перестали органічно вмонтовуваьи дисплеї, і вони виглядають в салоні, як щось чужорідне. А для мультимедіа не потрібен екран таких розмірів, як на ноутбуці, який займає половину торпедо.

+3-19ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 6
Jestemoffi  

Простий, але водночас і дуже органічний дизайн, котрий мені до вподоби. Були б гроші - можливо мій варіант. Єдине, що трохи не моє, це ось ці величезні екрани. Типу, так, вони інформаційні та дуже технологічні, але, при цьому, займають більшу частини торпеди і вбивають її дизайн до мінімума.

ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Jestemoffi, нажаль така тенденція. В автомобілі не потрібен домашній кінотеатр. Екрана у 6-10 дюймів з головою вистачило б.

+2-10ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація