Представлено новий Geely Geometry E Firefly

Представлено новий Geely Geometry E Firefly

06 листопада 2023
0

Китайська автомобілебудівна компанія Geely розширила модельний ряд Geometry E Firefly новою версією. У серпні в рамках лінійки дебютували три моделі за ціною від 9 586, 10 548 і 12 333 долари. Вартість нової версії оцінено в 11 647 доларів.

Її особливістю став запас ходу в 401 км. В автомобілі використовується силова установка потужністю 82 к.с. (60 кВт, 130 Нм). Модель пропонується у трьох варіантах забарвлення кузова та трьох варіантах салону. Також електромобіль отримав світлодіодні фари Firefly Eye подвійні 10,25-дюймові екрани високої чіткості».

Автомобіль підтримує Bluetooth-ключі, є режим автоматичного паркування, люк з електроприводом, фільтр кондиціонера рівня CN95 і система подачі свіжого повітря.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: iXBT.com
Фото: IThome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація