Представлено новий Geely, який копіює Porsche Macan і Mercedes-Benz EQC

Представлено новий Geely, який копіює Porsche Macan і Mercedes-Benz EQC

30 березня 2024
0

Galaxy, незалежний бренд Geely, що спеціалізується на автомобілях на нових джерелах енергії, представляє новий електричний кросовер E5.

Раніше цього тижня було опубліковано тизерні зображення, а тепер було підтверджено, що автомобіль називатиметься Galaxy E5. Кросовер має публічно дебютувати на Пекінському автосалоні у квітні. Він пропонуватиметься за ціною від 21 000 до 28 000 доларів.

В Інтернеті сперечаються, наскільки сильно автомобіль копіює Porsche Macan і Mercedes-Benz EQC.

Особливістю Galaxy E5 є те, що це буде перший глобальний продукт бренду. Тому в розробці одночасно перебувають як ліворульна, так і праворульна версії для ринків різних країн. Це демонструє прагнення Geely Galaxy розширити свою присутність за межами Китаю і охопити ширшу міжнародну аудиторію.

Зовнішній дизайн Galaxy E5 аналогічний зовнішньому дизайну його спорідненої моделі Galaxy E8. Він оснащений характерною решіткою Light Cosmos Dynamic. Гострі фари та L-подібні денні ходові вогні надають автомобілю спортивного вигляду.

Приховані дверні ручки покращують аеродинамічну ефективність. Автомобіль отримав легкосплавні диски, суцільний задній ліхтар і спойлер. Подробиці про силову установку поки що не повідомляються.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація