Представлено новий кросовер Geely Coolray Dragon Edition за 11 тисяч доларів

Представлено новий кросовер Geely Coolray Dragon Edition за 11 тисяч доларів

10 березня 2024
0

Geely вивела на домашній ринок не тільки седан Binrui COOL Dragon Edition, а й кросовер Binyue COOL Dragon Edition.

Головна відмінність версії Dragon Edition від попередніх варіантів - це знижена до 11 тис. доларів ціна (така вартість для перших покупців, пізніше ціна підвищиться до 13,2 тис. доларів), нове кольорове оформлення кузова і поліпшене оснащення.

Кросовер пофарбований у сіро-блакитний напівматовий металік. Решітка радіатора, корпуси дзеркал, нижня частина бампера - чорні, оптика і 18-дюймові колісні диски - затемнені. Але при цьому дах пофарбовано в колір самого автомобіля.

Інтер'єр - чорно-сірий з помаранчевими акцентами. Панель приладів - звичайна, з аналоговими шкалами, медіасистема - з голосовим управлінням, навігацією та екраном діагоналлю 12,3 дюйма. Є клімат-контроль, круїз-контроль, асистент рушання на підйомі та спуску з гори.

1,5-літровий турбомотор видає 181 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Працює мотор у зв'язці з 7-ступінчастим «роботом» із двома зчепленнями. До 100 км/год машина розганяється за 7,6 с.

Binyue COOL Dragon Edition отримав систему стабілізації Bosch ESP9.3, яка підтримує систему ефективного старту launch control.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація