Представлено новий пікап Jeep Gladiator

Представлено новий пікап Jeep Gladiator

14 вересня 2023
0

На Детройтському автосалоні презентовано новий Jeep Gladiator 2024. Пікап пройшов модернізацію слідом за спорідненим позашляховиком Jeep Wrangler. Його подробиці розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Дизайн Jeep Gladiator оновився в дусі побратима Wrangler - пікап отримав нову решітку радіатора. Вона менша, але при цьому поліпшила охолодження двигуна.

Крім того, лінійку поповнили одразу дві дорогі позашляхові версії - Jeep Gladiator Mojave X і Rubicon X. Їм збільшили кліренс, встановили посилені мости і величезні 33-дюймові шини.

Головне нововведення в салоні Jeep Gladiator 2024 - сучасна мультимедійна система зі збільшеним 12,3-дюймовим тачскріном і бездротовими Apple CarPlay Android Auto.

У Jeep Gladiator Rubicon X і Mojave X салон оздоблений дорогою шкірою Nappa. Сидіння отримали електропривід і підігрів, також обігрівається кермо.

Пікап Jeep Gladiator позбувся дизеля і поки що доступний тільки з 3,6-літровим бензиновим V6 потужністю 285 к.с. Пізніше має з'явитися 375-сильний гібрид, що підзаряджається - у Jeep Wrangler така версія вже є.

Новий Jeep Gladiator 2024 доступний із 6-ступінчастою механічною та 8-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнено понижувальною передачею, а в Rubicon X є блокування заднього диференціала.

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація