Представлено новий позашляховик Changan Deepal G318

Представлено новий позашляховик Changan Deepal G318

18 березня 2024
0

Компанія Changan сьогодні офіційно представила в Китаї новий позашляховик Deepal G318. Мабуть, у лінійці автовиробника це максимально брутальна модель, розрахована на підкорення серйозного бездоріжжя, а не просто на їзду ґрунтовкою.

А ще Deepal G318 вийшов по-справжньому великим (колісна база більша, ніж у Land Cruiser 300) і оригінальним (це стосується як екстер'єру, так і інтер'єру).

У машини немає традиційної решітки радіатора, але вона і не особливо потрібна, оскільки Deepal G318 - це плагін-гібрид. Під капотом встановлено 1,5-літровий мотор потужністю 150 к.с., який використовується тільки для зарядки тягової батареї.

У рух машину приводять два електромотори сумарною потужністю 430 к.с. Вони забезпечують повний привід і можливість розвороту практично на місці (так званий танковий розворот).

Споряджена маса машини - 2360 кг, максимальна - 2800 кг, максимальна маса причепа, що буксирується, - 1600 кг. Китайські джерела підкреслюють, що Deepal G318 запросто може тягнути яхти (звісно, невеликі), човни, мотоцикли або автобудинок. Габарити машини становлять 4915 x 1985 x 1885 мм, колісна база - 2880 мм.

Багажні рейлінги на даху і додаткове світло зверху - це стандартне оснащення Deepal G318. Для встановлення зверху буде запропоновано низку аксесуарів - бокс для речей, прожектори тощо.

Салон оформлений у новому оригінальному стилі, особливо виділяється незвичайна ручка перемикання передач. Автомобіль отримав триспицеве кермо, медіасистему з екраном діагоналлю 14,6 дюйма, цифрову приладову панель з екраном діагоналлю 12,3 дюйма, оббиті перфорованою шкірою сидіння і золоті акценти.

Вартість Deepal G318 поки що не оголошено.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація