Представлено новий Renault Koleos 2025

Представлено новий Renault Koleos 2025

27 червня 2024
7

У Південній Кореї на автошоу в Пусані презентували новий Renault Koleos третього покоління. Кросовер вийде на ринок восени і буде виготовлятися на колишньому підприємстві Samsung Motors. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Renault.

Кросовер Renault Grand Koleos (саме так тепер називається авто) не є абсолютно новою моделлю. По суті, це дещо змінений Geely Monjaro. Справа в тім, що Renault та Geely почали активно співпрацювати і спільно випустять цілу лінійку моделей. Зокрема, невдовзі з'явиться купе-кросовер.

Новий Renault Grand Koleos досить суттєво відрізняється від моделі-донора зовні, адже більшість кузовних панелей замінили. Кросовер отримав безрамкову решітку радіатора і масивніші бампери. Також замінили всі двері - вони стали більш рельєфними.

Авто більше за попередній Renault Koleos - сягає 4780 мм у довжину при колісній базі 2820 мм. У його основі лежить платформа CMA від Volvo XC40.

А от салон Geely Monjaro залишився фактично без змін. На передній панелі Renault Grand Koleos встановили одразу три дисплеї, а крісла першого ряду розділені високим тунелем. Об'єм багажника становить 562-2034 л.

Новий Renault Grand Koleos досить багато оснащений - тризонний клімат-контроль, проєкція на лобове скло, акустика Bose, паркувальний автопілот, камеру кругового огляду, набір систем безпеки. Показали і версію Esprit Alpine з синім декором і 20-дюймовими дисками.

Якщо Geely Monjaro доступний в бензиновій та гібридній версії, то кросовер Renault буде виключно гібридом. 1,5-літрова бензинова турбочетвірка й електромотор сумарно розвивають 245 к.с., що дозволяє розганятися до сотні за 7,9 с і витрачати в середньому 4,3 л/100 км.

Джерело: Фокус
Фото: AutoDaily

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Якось дешевувато виглядає спереду, потім прочитав, що фактично, це Джилі і все стало на свої місця. Але навіть китайці змогли монітори гарно інтегрувати в торпедо.

+2-11ВІДПОВІСТИ  
Alf8  

No Mercy, але набіса ті два монітори величезні, напевно, щоб відволікатися від дороги й тривожних думок, що ти придбав китайця в обкладинці європейця, а не європейця.

+8ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Alf8, цілком згоден. Всі як подуріли з тими моніторами. Але тут вони хоч не стирчать посеред торпедо.

+1-9ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
BorisBorisych  

Задня частина вкрадена в ID6

+1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

BorisBorisych, в Gelly Monjaro)

+1ВІДПОВІСТИ  
Vadim Grygoryev  

Рено портится прямо на глазах. Раньше хоть у Ниссан копировали, теперь с китайцами "сотрудничают". Самый главный вопрос - кто будет это покупать при наличии гибридных Тойот и Хонд, а также Фольксваген, Мицубиси и пр. с ДВС. И стоить этот "француз" будет явно не меньше этой китайской дряни Джили - тысяч под 50$.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація