Представлено новий сімейний кросовер KIA Carens 2024

Представлено новий сімейний кросовер KIA Carens 2024

04 жовтня 2023
0

Презентовано новий KIA Carens 2024. Сімейна модель пройшла оновлення та отримала нову топову модифікацію X-Line вартістю від 22 500 доларів. 

Нинішнє покоління KIA Carens зазнало великих змін - тепер це не мінівен, а 4,5-метровий кросовер із трьома рядами сидінь і високим (195 мм) кліренсом.

В оновленої моделі дещо змінено передню частину, а у варіанті X-Line з'явилися матове забарвлення кузова, захисний пластиковий обвіс і 16-дюймові диски з високопрофільною гумою.

У салоні KIA Carens X-Line змінено оздоблення. Кросовер запропонований у шестимісному виконанні, хоча більш доступні версії моделі можуть бути семимісними. Цікаво, що до спинки переднього лівого сидіння кріпиться монітор, а в правому кріслі помістили блок управління кліматом.

Новий KIA Carens X-Line доволі багато оснащений за свої гроші - 10,25-дюймовий тачскрін, панорамний дах, вентиляція сидінь, камера, клімат-контроль, бездротова зарядка для смартфонів і акустика Bose.

Кросовер KIA отримав топовий 1,5-літровий турбомотор потужністю 160 к.с. Альтернатива - 115-сильний турбодизель такого ж об'єму. У першому випадку передбачено 7-ступінчастий робот із двома зчепленнями, у другому - 6-ступінчастий автомат. Привід у авто виключно передній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація