Представлено новий трековий Ford Mustang GT4

Представлено новий трековий Ford Mustang GT4

30 червня 2023
0

Ford офіційно презентував Mustang GT4. Спорткар із агресивним кузовом призначений для гонщиків-початківців й стоїть нижче Mustang GT3, який дебютував на початку цього місяця.

GT4 побудований на базі купе Mustang Dark House 2024 року. У нього така ж яскрава червоно-фіолетова ліврея зі спрощеним логотипом Ford Performance, як у GT3. Але зовні автомобілі дещо відрізняються.

У GT4 вентильований капот, передній спліттер та канарди по кутах. На кормі - високе антикрило та дві пари вихлопних пабрубків великого діаметру під бампером. Тоді як у GT3 пара «ніздрів» на капоті, повітрозабірники у задніх крилах та вихлопи з боків перед задніми колесами.

Виробництво Mustang GT4 налагодить приватна компанія Multimatic, давній партнер Ford Motor. Автомобіль комплектуватимуть 5,0-літровими моторами V8 на базі Coyote, постачання яких забезпечить Ford Performance. Працює двигун у зв'язці з коробкою передач Holinger Dog-Ring. Також заявлені амортизатори Multimatic DSSV та аеродинамічний пакет, що відповідає правилам класу GT4.

Імена замовників Mustang GT4 не озвучуються. На трасі він з'явиться у 2024 році.

Пізніше Ford презентує ще два трекові Mustang: Dark Horse S та Dark Horse R. Перший призначений для заїздів «вихідного дня» і являється урізаною версією Dark Horse. Від базової моделі він відрізняється сертифікованим FIA каркасом безпеки, сітками на вікнах та наявністю системи пожежогасіння. Dark Horse R окрім налаштувань безпеки отримав паливний елемент та колеса Ford Performance Parts.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація