Представлено один із найрозкішніших будинків на колесах

Представлено один із найрозкішніших будинків на колесах

07 січня 2023
0

Американська компанія Tiffin Motorhomes представила будинок на колесах Allegro Bus 2023 року. В інтер'єрі віє розкішшю, а все внутрішнє оздоблення можна оформити під себе. Подробиці про новинку розповіли на сайті бренду.

Allegro Bus 2023 призначений для найвибагливіших клієнтів. Він неймовірно просторий усередині, а всі елементи інтер'єру виготовлені з дорогих і якісних матеріалів.

В автобудинок встановлений дизельний двигун Cummins L9, який видає потужність 380 к. с. і 1 695 Нм крутного моменту або Cummins X15 потужністю 605 к. с. і крутний момент 2 640 Нм.

Allegro Bus 2023 доступний у версіях Generation 11 та Generation 12, які відрізняються довгою. Вони доступні в декількох кольорах і мають широкий набор персоналізації.

Автобудинок можна замовити з чотирма типами планування на вибір. Також доступні різні матеріали для меблів і декору, які будуть у кімнатах.

Allegro Bus 2023 комплектується ванною кімнатою, кухнею, вітальнею, гардеробною та спальнею. Розміри цих кімнат практично можна порівняти зі звичайним будинком.

У внутрішньому оздобленні автобудинку можуть використовуватися такі матеріали як шкіра, керамограніт, вишневе дерево та напівдорогоцінні метали. Все залежить від побажань клієнта.

Ціни на Allegro Bus 2023 дуже варіюються і починаються приблизно з 500 тисяч доларів. Вартість деяких комплектацій може перевищити 750 тисяч доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація