Представлено оновлений флагманський седан Geely

Представлено оновлений флагманський седан Geely

10 липня 2022
0

Geely відкрила прийом заявок на оновлений флагманський седан Preface (відомий у Китаї під ім'ям Xingrui) із начинкою Volvo. Порталу Autohome вдалося познайомитися з новинкою, і хоча офіційна презентація відбудеться 18 липня, технічні подробиці та ціни вже відомі, а в таємниці залишаються лише особливості оснащення. Після доопрацювання Preface збереже зв'язку турбомотора 2.0 та «робота»; стартова ціна підвищиться на 12 відсотків до 127 700 юанів (еквівалент 19 тисяч доларів).

З моменту початку продажів Geely Preface пройшло менше двох років, тому оновлення не виявилося масштабним. Змінилася решітка радіатора, у бічних повітрозабірниках переднього бампера додали T-подібні хромовані вставки, а у самого бампера змінилася форма.

У салоні все по-старому - китайські журналісти сфотографували седан у багатій комплектації Premium з обробкою двоколірною шкірою та алькантарою, панорамним дахом.

Імовірно, після оновлення всі Preface будуть комплектуватися медіасистемою з 12,3-дюймовим тачскрином (поки є простіші версії з 7-дюймовим головним пристроєм). Geely обіцяє, що у 2023 модельному році покупцям будуть доступні розширені можливості персоналізації, а гама поповниться новими спецверсіями.

Техніка безальтернативна: 4,8-метровий Geely Preface базується на платформі Volvo CMA, під капотом бензиновий 2,0-літровий двигун лінійки Drive-E (190 сил, 300 Нм), який поєднується з 7-ступінчастим преселективним «роботом» на передню вісь. Гібридів поки немає, хоча згодом бензин-електричні версії, напевно, з'являться.

Очікувані ціни оновленого Geely Preface у Китаї розкрито: залежно від обладнання за седан попросять від 127 700 до 142 700 юанів (еквівалент 19-21 тис. доларів).

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація